KOZBEYLİ KÖYÜMÜZÜN ÇOCUKLARI FOÇA’DA - 28 Nisan 2016

KOZBEYLİ KÖYÜMÜZÜN ÇOCUKLARI FOÇA’DA

Foça Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Kozbeyli İlkokulu öğrencilerini ağırladı.
Foça Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte Foça’ya gelen minik öğrenciler, Foça Belediyesi Akdeniz Foku Araştırma Merkezi’nde Akdeniz fokları ve yaşam alanları hakkında bilgi aldılar. Buradan ayrılan Kozbeyli İlkokulu öğrencileri, Foça, Beş Kapılar Kalesi ve Sur Duvarları’nın bulunduğu yarım adada bir Foça turu attıktan sonra Foça Tarihi Araştırma Merkezi’ni de ziyaret ettiler. Burada öğrencilere, Foça’nın tarihi ve mübadele dönemi hakkında bilgi verildi.
Foça Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte Foça Demokrasi Meydanında hatıra fotoğrafı çekimi de yapıldı.