GAZİEMİR ÇOCUK ŞENLİĞİNDE FOÇA ÇOCUKLARININ COŞKUSU - 29 Nisan 2016

GAZİEMİR ÇOCUK ŞENLİĞİNDE FOÇA ÇOCUKLARININ COŞKUSU

Gaziemir Belediyesince düzenlenen 19. Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliğine Foça Belediyesi de katıldı.
Şenliğe katılan Foça Belediyesi Çocuk Korosu ve Halkoyunları Topluluğu izleyenler tarafından tam not aldı.
Foça Belediyesi bu yıl 19’uncusu düzenlenen Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliğine katıldı.
Şenlik kapsamında mini bir konser veren Foça Belediyesi Çocuk Korosu, söyledikleri şarkılar ile izleyenleri coşturdu.
Ardından sahneye çıkan Foça Belediyesi Halkoyunları Topluluğu ise halk oyunlarımızdan bir seçki ile gösterilerini tamamladı.
Öte yandan şenlik kapsamında aynı gün konser verecek olan Yeni Türkü Grubunun solisti Derya Köroğlu’da izleyenler arasındaydı. Foça Belediyesi Çocuk Korosunun konserini izleyen Derya Köroğlu, Foçalı miniklerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.