KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İPTAL EDİLMİŞTİR - 13 Mayıs 2016

Foça’da yapılacak olan ‘Zıpkınla Balıkavı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu Müsabakaları’nın kortej yürüyüşü iptal edilmiştir.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İPTAL EDİLMİŞTİR

ZIPKINLA BALIKAVI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NIN KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İPTAL OLDU

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ve Foça Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ‘Zıpkınla Balıkavı Türkiye Şampiyonası dolayısıyla bugün yapılması planlanan, kortej yürüyüşü; dün ve bugün meydana gelen terör saldırılarında kaybettiğimiz şehitlerimiz dolayısıyla iptal edilmiştir.
Şehitlerimize tanrıdan rahmet, ailelerine, yakınlarına sabır, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin başı sağolsun.

‘Zıpkınla Balıkavı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu Müsabakaları’(Ege-Akdeniz-Güneydoğu Anadolu-KKTC) 13-14 Mayıs 2016 tarihlerinde Foça’da yapılacaktır.

Program:

Açılış