TÜRKİYE BASKETBOL SÜPER LİGİ DİREKTÖRÜNDEN FOÇA ZİYARETİ - 20 Mayıs 2016

TÜRKİYE BASKETBOL SÜPER LİGİ DİREKTÖRÜNDEN FOÇA ZİYARETİ

Türkiye Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti.
Türkiye Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak ve ekibini makamında kabul eden Başkan Demirağ, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Türkiye Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, Foça Belediyesi’nden her zaman destek aldıklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’ın basketbola yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etmek istedik. Başkanımızı yanımızda görmek bizleri hep mutlu etmiştir” dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise, “Samer Şenbayrak ve ekibini Foça’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Bizler Foça Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu her platformda söylüyoruz. Basketbol sporumuzun da gelişimine katkı koyabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Türkiye Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak ve beraberindekiler, ziyaret sonrasında küçük bir Foça turu yaptılar.
Başkan Demirağ, misafirlerine rehberlik yaparak, Foça tarihi ve Foça Evleri hakkında bilgiler verdi.