YANGINA ANINDA MÜDAHALE - 10 Haziran 2016

YANGINA ANINDA MÜDAHALE

Foça Yeni Mezarlık Mevkii Şahin Tepesi’nde makilik alanda makilik alanda yangın çıktı. Olay yerine gelen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ incelemelerde bulundu.
Yeni Mezarlık Mevkii Şahin Tepesi’de makilik alanda yangın çıktı. Yangını haber alan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, olay yerinde incelemelerde bulundu.
Foça Belediye'sinin de söndürmek için müdahale ettiği yangında yaklaşık 10 hektar makilik alan ve zeytin ağaçları zarar gördü.
Nedeni henüz belirlenemeyen yangına, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Foça Grubu, Orman Yangın Söndürme ekibi, Orman Yangın Söndürme Helikopter ve Uçağının yanı sıra Deniz Kuvvetleri Yangın Söndürme Ekibi müdahale etti.
Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yanan alanın içinde kalan 2 ev ve evcil hayvanlar zarar görmeden kurtarılırken, yangın büyümeden kontrol altına alındı.