FOÇA’DA ‘30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’ KUTLAMA PROGRAMI - 29 Ağustos 2016

FOÇA’DA ‘30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’ KUTLAMA PROGRAMI

Zafer Bayramı’nın 94. Yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Foça’da da günün anlam ve önemine uygun olarak kutlanacak.

30 Ağustos 2016, Salı günü programı:

- Çelenk Sunma Töreni - Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıtı / Saat:09.30
- Tebrikat Töreni - Kaymakamlık Makamı / Saat:10.30
- Fener Alayı - Kavala Kafe önünde başlayıp, Beşkapılar Kalesi önünde sona erecek.Saat:20.00
- Foça Belediyesi Kent Konseyi Kültür Sanat Grubu’nun sunduğu; ‘Kuvay-i Milliye Destanı oratoryosu’ - Beşkapılar Kalesi / Saat:21.00

* Fener Alayı ve ‘Kuvay-i Milliye Destanı oratoryosu’nu katılmak isteyen vatandaşlar için;
Yeni Foça Karadut Kafe önünden ve Gerenköy Meydanı’ndan saat: 19.00’da hareket edecek olan araçlarla, Foça’ya ücretsiz ulaşım sağlanacaktır. Yeni Foça’dan hareket edecek araç, Kozbeyli ve Yeniköy’e; Gerenköy’den hareket edecek araç, Ilıpınar ve Bağarası’na da uğrayacaktır.