FOÇA BELEDİYE SPOR 5 - İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR 1 - 10 Ekim 2016

Foça Belediye Spor, evinde oynadığı ilk maçında 5 gollü galibiyet elde etti…

FOÇA BELEDİYE SPOR 5 - İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR 1

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Foça Belediye Spor, İzmir Büyükşehir Belediye Spor’u 5-1 yendi. 1. Hafta’da çıktığı Bornova Belediye Spor deplasmanından puansız dönen Foça Belediye Spor, ilk 3 puanına 5 gollü bir galibiyetle ulaştı.

*Maçın özet görüntüleri:

Bağarası 80. Yıl Sahası’nda oynanan maçın ilk yarısı, ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğüyle geçildi. Metin Erdem 25.dakikada Foça’yı 1-0 öne geçirdi.  İzmir Büyükşehir Kaptanı Burak Kaçaranoğlu, 38. dakikada oyuna 1-1’lik dengeyi getirdi. 41. dakikada Tezcan Erdoğan, Foça’yı 2-1’lik üstünlüğe taşıdı.

İkinci yarıya skor farkını arttırıp 3 puanı garantilemek isteğiyle çıkan Foça, bu amacına oyunun son bölümlerinde ulaştı. 75. dakikada Emre Demirbaş, 77.dakikada Ferdi Kızıl ve 87. dakikada yine Emre Demirbaş’ın attığı gollerle maçı 5-1 kazanan Foça Belediye Spor, oynadığı güzel futbol ve attığı şık gollerle taraftarını mutlu etti.

Beyaz Grup'ta oynanan diğer 2. Hafta Maçlarında, Bornova 1881 Spor 0 - Poyracık Bilir Altay Spor 0, Doğanlar Spor 3 - Deniz Spor 0, Halilbeyli Spor 1 – Dikili Çandarlıgücü 3, Güzeltepe Spor 1 - Özçamdibi Spor 2 ve Kınık Belediye Spor 1 - Ceyhan Altınyıldız Spor 0 sonuçları alındı.

Foça Belediye Spor, gelecek maçını, 15 Ekim 2016 Cumartesi günü, Ceyhan Altınyıldız Spor ile oynayacak. Bayraklı Şehit Ümit Boz Sahası’nda oynanacak olan maç, saat 15.00’da başlayacak.

FOÇA BELEDİYE SPOR 5 - İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR 1
Stad: Bağarası 80. Yıl-Tarih: 9 Ekim 2016, Pazar-Başlama Saati: 15.00
Hakemler: Melis Özçiğdem,Murat Güvenli,Orçun Çelik
Foça Belediye Spor: Mustafa Kılıç,Volkan Şimşek,Serkan Tanrıseven(K),Cenk Kartov,Sedat Bolyurt,Metin Erdem(Dk.66 Ferdi Kızıl),Okan Kızılboğa,Merthan Çolak(Dk.57 Erdem Kaya), Tezcan Erdoğan(Dk.78 İrfan Oğulcan),Emre Demirbaş,Erkan Akbal - Teknik Sorumlu: Engin Kale