KÜÇÜK VOLEYBOLCULAR UMUT VERİYOR - 20 Ekim 2016

Foça Belediye Spor Küçük Kız Voleybol Takımı gelecek için hazırlanıyor…

KÜÇÜK VOLEYBOLCULAR UMUT VERİYOR

Foça Belediye Spor Kulübü küçük kız voleybol takımı, resmi maçlar oynayıp gelecek sezon için deneyim kazanıyor.

Foça Belediye Spor Kulübü gelecek sezon için daha iddialı bir voleybol altyapısı oluşturmak amacıyla Foça’daki tüm okullarda oyuncu araştırması yaptı.

Temel voleybol eğitimi verilen küçük voleybol takımı, maç deneyimi kazanmak için, çalışmalarına yaklaşık 1 ay önce başlamasına karşın klasman müsabakaları oynamaya başladı.

Voleybol Antrenörü Dilek Yöneyer idaresinde çalışan 13 yaş altı 30 küçük voleybol oyuncusu, Küçük Kızlar Klasman Müsabakaları-Kuzey Grubunda yer alıyor. Şimdiye dek, Petkim Spor Kulübü ve Bergama Belediye Spor Kulübü ile oynadığı grup maçlarını kaybetse de, her geçen gün gelişim kaydettiği net biçimde gözleniyor.

Kalan maçların programı:
25 Ekim 2016, Salı - Foça Bld. S.K. / Bergama Gençler S.K. - Saat: 18.30