‘29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAMI’ ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI - 28 Ekim 2016

Foça’daki ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ programı, çelenk sunma töreniyle başladı…

‘29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAMI’ ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI

Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş Yıldönümü programı, Foça Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

Çelenk sunma törenine; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, sivil ve askeri erkân, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’na Foça Kaymakamlığı, Foça Garnizon Komutanlığı ve Foça Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Törene katılanlar, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı hep birlikte büyük coşkuyla seslendirdi.

‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ dolayısıyla yarın da; resmi kutlama programı, fener alayı ve Cumhuriyet Konseri gerçekleştirilecek.

Program:

29 Ekim 2016, Cumartesi

- Kutlama Programı
Yer: Şehir Stadı (Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı) Saat: 11.00

- Fener Alayı
Toplanma Yeri: Kavala Kafe önü - Saat: 18.30

- Cumhuriyet Konseri  - ‘Positive Live Project’
Yer: Foça Demokrasi Meydanı - Saat: 20.00

* Fener Alayı ve Cumhuriyet Konseri’ne katılmak isteyen vatandaşlar için;

Yeni Foça Karadut Kafe önünden saat: 14.00’da(CHP İzmir geçmiş dönem Milletvekili Güldal Mumcu söyleşisi), Gerenköy meydanı’ndan saat: 17.30’da ve Bağarası pazar yeri’nden saat: 18.00’da hareket edecek olan araçlarla, Foça’ya ücretsiz ulaşım sağlanacaktır. Gerenköy’den hareket edecek araç, Ilıpınar, Kozbeyli ve Yeniköy’e de uğrayacaktır.