CUMHURİYETİMİZİN 93. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN! - 29 Ekim 2016

Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş Yıldönümü Foça’da coşku ve gururla kutlanıyor…

CUMHURİYETİMİZİN 93. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN!

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı, bugün Foça Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen Tebrikat Töreni ile devam etti.

Kaymakamlık Makam Odasında düzenlenen Tebrikat Töreninde; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sivil ve askeri erkân, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin tebriklerini kabul etti.

Tebrigat Töreninin ardından, Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’ndaki resmi kutlama programına geçildi. Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, törene katılanların bayramını kutladı.  Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Bu konuşmanın ardından öğrenciler şiirler okudu. Halk Oyunları Ekipleri ve Foça Belediyesi Cimnastik Kursu öğrencileri gösterilerini sundu. Stadı dolduran coşkulu kalabalık, gösterilere alkışlarla eşlik etti.

Cumhuriyetin Kuruluşu'nun 93. Yılı Kutlama Programı çerçevesinde öğrenciler arasında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere madalyaları verildi. Kutlama programı, resmigeçit töreninin ardından sona erdi.

‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ programı, fener alayı ve Cumhuriyet Konseri etkinlikleri ile sürecek. Program: Fener Alayı (toplanma yeri: Kavala Kafe önü) - Saat: 18.30, Cumhuriyet Konseri  - ‘Positive Live Project’ - Yer: Foça Demokrasi Meydanı - Saat: 20.00