DENİZ ÖYKÜLERİ ÖDÜLÜ SAHİPLERİNE VERİLECEK - 8 Aralık 2016

Foça Belediyesi Tarık Dursun K. Deniz Öyküleri Ödülü’nün töreni, 10 Aralık Cumartesi günü yapılacak…

DENİZ ÖYKÜLERİ ÖDÜLÜ SAHİPLERİNE VERİLECEK

Foça Belediyesi Tarık Dursun K. Deniz Öyküleri Ödülü töreni,  10 Aralık 2016 Cumartesi günü Saat 14.00’de, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

2016 yılında beşinci kez verilmesi kararlaştırılan Foça Belediyesi Deniz Öyküleri Ödülü, son yıllarının önemli bölümünü Foça’da geçiren, Foça’yı çok seven, 11 Ağustos 2015 tarihinde yitirdiğimiz değerli yazarımız Tarık Dursun K.  adına özgülenmişti.

Foça Belediyesi Tarık Dursun K. Deniz Öyküleri Ödülü’nde; Birinciliğe, Samet Karadeniz, ‘Miçoz Tapası’ adlı öyküsüyle, ikinciliğe, Sibel Gögen, ‘İskele Alabanda’ adlı öyküsüyle, üçüncülüğe, Merve Aksoy, ‘Bir Hayalden Geriye Kalan’ adlı öyküsüyle değer görülmüştü.

Dereceye giren bu öykülerle birlikte yayımlanacak kitapta; Fatih Yiğitler, Umut Devrim Eryorar, Gökben Derviş, Emine Özgenç, M. Suat Gülşen, Emre Coşkun, Birol Keskin ve Furkan Yılmaz'ın öykülerinin de yer almasına karar verilmişti.