GÜZELTEPE SPOR 3 - FOÇA BELEDİYE SPOR 1 - 11 Aralık 2016

Foça Belediye Spor, Güzeltepe Spor’la deplasmanda oynadığı maçı 3-1 kaybetti…

GÜZELTEPE SPOR 3 - FOÇA BELEDİYE SPOR 1

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup 11. Hafta mücadelesinde Güzeltepe Spor’a konuk olan Foça Belediye Spor, sahadan 3-1’lik yenilgiyle ayrıldı.

*Maçın özet görüntüleri: https://youtu.be/5wBHvIXTsEc

Güzeltepe Spor adına 15. dakikada Çağlar ve 33. dakikada Tuncay, takımlarının ilk yarıyı 2-0 önde bitirmesini sağlayan golleri attı. 64. dakikada Halil, skoru 3-0’a taşıdı. Foça Belediye Spor’lu Engin 77. dakikada takımının maçtaki tek golünü kaydetti.

Foça Belediye Spor gelecek maçını, Kınık Belediye Spor’la oynayacak. Bağarası 80. Yıl Sahası’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’da başlayacak.

GÜZELTEPE SPOR 3 - FOÇA BELEDİYE SPOR 1
Stad:
Çiğli Güzeltepe Emek Sahası - Tarih: 10 Aralık 2016, Cumartesi - Başlama Saati: 13.00
Hakemler: Emre Bulut, Murat Karataş, Ercan Akdeniz
Güzeltepe Spor: Doğukan Özdemir, Atakan Doğanay, Tuncay Kiltepe(K), Çağlar Ergün, Hüseyin Özkaya, Muhammed Can Taşkıran, Cihan Ceylan, Berkan Bozkurt, Deniz Güneş(Dk.77 Mesut Erdinç Nazlı), İzzet Enes Topuz(Dk.34 Sinan Cenik), Halil Eşmekaya(Dk.88 Emre Yıldırım) - Teknik Sorumlu: Arap Öztürk
Foça Belediye Spor: Mustafa Kılıç, Umut Çetinkaya (Dk.35 Erdem Kaya), Serkan Tanrıseven(K), Emrah Yılmaz, Sedat Bolyurt, Ahmet Dolapçı(Dk.65 Ferdi), Esat Umut Akkal, Engin Gazal, Erkan Akbal, Merthan Çolak(Dk.54 Okan Kızılboğa), Oğuz Acar - Teknik Sorumlu: Engin Kale
Sarı Kartlar: Dk.49 Sinan, Dk.86 Hüseyin (Güzeltepe) - Dk.32 Oğuz, Dk.35 Erkan, Dk.57 Sedat (Foça)
Goller: Dk.15 Çağlar, Dk.33 Tuncay, Dk. 64 Halil (Güzeltepe) - Dk.77 Engin (Foça)