ŞAMPİYON U 14’LER İZMİR PLAY-OFF’LARINDA YARIŞACAK - 30 Ocak 2017

U 14 Ligi 1. Grubu başarıyla tamamlayan Foça Belediye Sporlu gençler, İzmir play-offları’na katılacak…

ŞAMPİYON U 14’LER İZMİR PLAY-OFF’LARINDA YARIŞACAK

Son grup maçında, Dikili Belediye Spor U 14 takımını 3-2 yenen Foça Belediye Spor U 14’leri, İzmir play-offları’na katılma hakkını kazandı.

Antrenörleri Şencan Bayır, Erol Çetin ve Murat Yakar yönetiminde çalışan Foça Belediye Spor U 14’leri; oynadıkları 10 maçın sonunda aldıkları 8 galibiyet ve 2 mağlubiyetin ardından, 24 puan toplayıp gruptan çıkmayı başardı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, U 14 takımı futbolcularını ve antrenörlerini başarılarından dolayı kutladı. Başkan Demirağ, ‘U 14’lerimiz, sergiledikleri güzel futbolu play-off maçlarında tekrarlayacak ve Türkiye Şampiyonası’na katılacaklardır. Buna gönülden inanıyoruz. Çok değerli futbolcu gençlerimize, ailelerimize ve antrenörlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Foça Belediye Spor U 14’lerinin play-off rakipleri, önümüzdeki günlerde İzmir Amatör Kulüpler Federasyonu tarafından yapılacak kura çekimiyle belli olacak.