FOÇA BELEDİYE SPOR 0 - POYRACIK BİLİR ALTAY SPOR 0 - 16 Şubat 2017

Foça Belediye Spor - Poyracık Bilir Altay Spor mücadelesi golsüz beraberlikle sonuçlandı…

FOÇA BELEDİYE SPOR 0 - POYRACIK BİLİR ALTAY SPOR 0

Foça Belediye Spor - Poyracık Bilir Altay Spor takımları arasında, 11 Şubat 2017 Cumartesi günü oynanan İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup 20. Hafta mücadelesi, 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

*Maçın özet görüntüleri: https://youtu.be/9LJhzyVSVvQ

Bağarası 80. Yıl Sahası’nda oynanan karşılaşmada, maç boyunca yakaladıkları fırsatları golle sonuçlandıramayan Foça ve Poyracık, sahadan 1’er puana razı olarak ayrıldı.

Foça Belediye Spor gelecek maçında, 19 Şubat 2017 Pazar günü Bornova 1881 Spor ile karşılaşacak. Bornova Şehir Stadı’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’da başlayacak.

FOÇA BELEDİYE SPOR 0 - POYRACIK BİLİR ALTAY SPOR 0
Stad:
Bağarası 80. Yıl Sahası - Tarih: 11 Şubat 2017 Cumartesi - Başlama Saati: 13.00
Hakemler: Zekeriya Kölsüm, Şükrü Bideciler, Tahir Atakan Açık
Foça Belediye Spor: Mustafa Kılıç, Oğuz Acar, Serkan Tanrıseven(K), Emrah Yılmaz, Sedat Bolyurt, Ahmet Dolapçı, Esat Umut Akkal(Dk.77 Ferdi Kızıl), Merthan Çolak, Yağız Kasar, Engin Gazal, Erkan Akbal(Dk.82 Volkan Şimşek) - Teknik Sorumlu: Güven Beyit
Poyracık Bilir Altay Spor: Tugay Cingöz, Timurhan Aktaş, Eray Güçlü, Galip Öztürk, Tuğbey Şen, Abdullah Urğun, Abdullah Paydaş(Dk.79 Berke Can Zenger), Fatih Kölemenoğlu(Dk.89 Mümin Can Topçu), Hakan Aykılıç, Melih Demir(K), Hüseyin Demir - Teknik Sorumlu: K. Behram Üstün
Sarı Kartlar: Dk.29 Ahmet Dolapçı, Dk.45 Merthan Çolak (Foça) - Dk. 26 Abdullah Urğun, Dk.45 Eray Güçlü, Dk.88 Berke Can Zenger (Poyracık)