DİSK GENEL BAŞKANI KANİ BEKO, FOÇA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ - 17 Şubat 2017

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi…

DİSK GENEL BAŞKANI KANİ BEKO, FOÇA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Kani Beko, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Disk Genel Başkan Yardımcısı Cafer Konca, DİSK Genel İş Sendikası İzmir 4 Nolu Şube Başkanı Şükret Sevgener ve Sekreteri Aydın Tekin ile DİSK Foça Belediyesi iş yeri temsilcileri Emin Ayvaz ve Hakan Yapıcı’da yer aldı.

Genel Başkan Kani Beko, Foça Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası İzmir 4 Nolu Şubesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmeleri sürecindeki olumlu yaklaşımından dolayı, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür etti.

Ziyaret dolayısıyla memnun oldukları belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘DİSK Genel Başkanı Sayın Kani Beko’yu ilçemizde görmekten dolayı çok mutluyuz. Her zaman emekten yanayız, işçi- emekçi arkadaşlarımızın yanındayız’ dedi.

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, DİSK üyeleri ve DİSK’e bağlı Foça Belediyesi Personeli günün anısına fotoğraf çektirdi.