FOÇA BELEDİYE SPOR SOSYAL AKTİVİTELERE ÖNEM VERİYOR - 1 Mart 2017

Foça Belediye Spor Kulübü, altyapı sporcuları için sosyal aktiviteler düzenliyor.

FOÇA BELEDİYE SPOR SOSYAL AKTİVİTELERE ÖNEM VERİYOR

Geride bıraktığımız yılın Kasım ayında tamamlanan okul taramaları sonrasında Foça Belediye Spor Basketbol Şubesi alt yapısına katılan genç sporcular, haftanın 3 günü antrenman yapıyor ve maçlar oynuyor.
Foça Belediye Spor Kulübü, Basketbol Şubesi alt yapısına katılan genç sporcular için rutin çalışmaların haricinde yine antrenörleri eşliğinde sosyal aktiviteler düzenliyor.
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan antrenman sonrasında Bağarası’ndaki bir çiftliğe giden genç sporcular, doğaya daha yakın olma fırsatı buldular.
Çeşitli ağaçlar ve dikimleri hakkında bilgiler öğrenen sporcular, çiftlikteki sevimli hayvanları beslediler. Çoğu ilk defa ağaç diken sporcular, birlikte keyifli zaman geçirdiler.