DOĞAL YAŞAM PARKI GEZİSİ - 3 Mart 2017

DOĞAL YAŞAM PARKI GEZİSİ

Foça Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde eğitim gören özel öğrenciler için ‘İzmir Doğal Yaşam Parkı’na gezi düzenlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça Belediyesi ve Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan Safran’ın koordinesiyle düzenlenen gezide öğrenciler; öğretmenleri gözetiminde hayvanlara dokunma, onları elleriyle besleyebilme ve sevme etkinliklerine katıldı. Keyifli geçen Doğal Yaşam Parkı ziyaretinde, özel öğrencilerin iletişim ve sosyal yetilerinin arttırılması hedeflendi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Özel öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza sağladığımız desteğimiz her zaman sürecektir. ‘Engelsiz Foça’ için, önümüzdeki Yaz aylarında sportif ve sosyal çalışmalar gerçekleştireceğiz’ dedi.

Okul yönetimi ve öğretmenleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Foça Belediyesi’ne destekleri için teşekkür etti.