BAŞKAN DEMİRAĞ, ANNELER GÜNÜ’NÜ ÇİÇEKLER SUNARAK KUTLADI - 14 Mayıs 2017

Başkan Gökhan Demirağ, ‘Anneler Günü’nü çiçeklerle kutladı…

BAŞKAN DEMİRAĞ, ANNELER GÜNÜ’NÜ ÇİÇEKLER SUNARAK KUTLADI

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Anneler Günü dolayısıyla Foça, Yeni Foça ve köylerde yaşayan annelerin ‘Anneler Günü’nü kutladı.

CHP Foça İlçe Başkanlığı Kadın Kolları üyeleriyle birlikte, Foça Reha Midilli Necla Ana Yaşlılar Evi’ni ziyaret eden Başkan Gökhan Demirağ, burada yaşayan anneleri ve Yaşlı Evi personeli olan anneleri kutladı.

Annelere karanfiller veren Başkan Gökhan Demirağ, sağlık, mutluluk esenlikler dolu nice seneler diledi.

Başkan Gökhan Demirağ, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; ‘Annelerimiz sevgi, şefkat, hoşgörü, güven duygularıyla yaşamımızın temel taşıdır. İlk eğiticimiz ilk ışığımızdır! Ulu Önderimiz Atatürk’ün dediği gibi; “Büyük başarılar, değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir.” Hiç bir şekilde analarımızın haklarını ödeyemeyiz. Hayatımız boyunca yanı başımızdaki çınarımız olan annelerimizin gününü kutlar, ellerinden öperim’dedi.