HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ - 2 Haziran 2017

HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Foça İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut, açtıkları kurslarla, vatandaşlara yeni iş kapıları açtıklarını ve ev ekonomisine katkıda bulunduklarını belirtti. Bulut, “Bizlere açtığımız kurslarda her türlü imkanı sunarak, daima vatandaşın yanında olduğunu gösteren, Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a kurumumuz ve kursiyerler adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise yaptığı açıklamada, belediyeciliğin sadece yol, su, temizlik işleri olmadığının altını çizerek, eğitimin önemine değindi. Başkan Demirağ, “Foça Halk Eğitim Merkezimizin açtığı kurslarla vatandaşlarımız yeni meslekler öğrenirken, yeni hobiler de edinmiş oluyor. Bizler sosyal belediyecilik anlayışıyla bu kurslara katkılarımızı sunmanın ve karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da Foça İlçe Halk Eğitim Merkezimize katkılarımız devam edecektir” diye konuştu.
Foça İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür plaketi sundu.