YENİ FOÇA’DA AT-ÇEK TURNUVASI - 7 Temmuz 2017

Foça Belediyesi’nce Yeni Foça’da düzenlenen ‘‘At-Çek Olta İle Balık Avı Yarışması’’ yarın başlıyor…

YENİ FOÇA’DA AT-ÇEK TURNUVASI

Foça Belediyesi öncülüğünde organize edilen ve Yeni Foça At-Çek Olta İle Balık Avı Yarışması, 8-9 Temmuz 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Amatör balıkçılığın tanıtılması kapsamında; yakala-bırak alışkanlığının kazandırılması ve at-çek (spin) balıkçılığının sevdirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmaya, amatör balıkçıların ilgi göstermesi bekleniyor.

Yarışmada; spin avcılık kategorisinde, kıyıya dik olarak atış yapılacak. Organizasyona; Karan Balık Avı Malzemeleri ve Foça Spin Takımı destek veriyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler; Kemal Çiftçi 0 554 908 22 99 ve Kazım Öztaş 0 232 262 32 62 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.

Yeni Foça Belediye Binası önünde, 8 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 20.00’da başlayıp,  ertesi gün saat 10.00’da sona erecek olan turnuvaya tüm halkımız davetlidir.