FOÇA BELEDİYESPOR’DA YERLİ DÖNEM - 26 Temmuz 2019

Foça Belediyespor A Takımı, yeni sezon için yerli ağırlıklı futbolculardan kuruluyor…

FOÇA BELEDİYESPOR’DA YERLİ DÖNEM

Haziran ayında yapılan 18. Olağan Genel Kurulda Foça Belediyespor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ilçede spor yapan bütün genç sporcuları destekleyeceklerini ve bu sezon İzmir Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan A Takımını, büyük ölçüde yerli oyuncularla oluşturacaklarını belirtmişti.
Bu anlayıştan hareketle, yeni sezon A Takımı kadrosu için Foça’da yaşayan ve kulüp altyapısında yetişerek Foça Belediyespor Kulübü formasını başarıyla terletmiş 5 oyuncuyla anlaşma imzalandı.
Foça Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Bildiri; Batuhan Ağıl, Emrah Yılmaz, Emre Tatlı, Salih Özgür, Şafak Tan Yıldırım’a, kendilerini yeşil-kırmızı renklere bağlayan imzaları attırdı. İmza gününde, Foça Belediyespor A Takım Antrenörü Serkan Tanrıseven de yer aldı.

Futbolcuların bilgileri;

Batuhan Ağıl
Doğum Tarihi: 28.02.1997 (22 yaş) - Mevkii: Sağ-Sol Kanat - Önceki Takımı: Yeni Foça Spor

Emrah Yılmaz