5. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI BEŞKAPILAR KALESİNDE YAPILDI - 3 Ağustos 2019

5. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI BEŞKAPILAR KALESİNDE YAPILDI

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün Başkanlığındaki Meclis Toplantısına, Foça Belediye Meclisi Üyeleri; CHP Grubundan Raşit Dirim, Mukaddes Yarba, Hakan Barçın, Alp Atay, Kenan Düzgün, Tuncay Şentürk, Ercüment Kuyumcu, Begüm Celep, Kenan Gülay, Semih Uzun, MHP Grubundan Osman Mert, Ethem Ali Haydar Çapçı, İbrahim Semerci, Sinem Atan ve Ömer Güler, Foça Belediyesi bürokratları ve Foçalılar katıldı.İmar Komisyonu üyelerinin kamulaştırılacak alanlarla ilgi görüşlerinin alınıp karara bağlandığı toplantıda, ilçemizde yapılacak olan anaokulu için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak hizmet protokolü yapılmasına ilişkin karar alındı.Bilimler Vakfının, Mülkiyeti Foça Belediyesi’ne ait olan Yeniköy’deki araziye ‘’Bilimler Köyü’’ projesi yapımı için İmar Komisyonu ile ön protokol görüşmeleri yapıldı.Beşkapılar Kalesi’nin tarihi atmosferinde yapılan meclis toplantısına katılan vatandaşlar toplantı sonrası Başkanımız Fatih Gürbüz ve Meclis Üyeleri ile Foça hakkındaki görüş ve önerilerini aktardı.