KIŞ SİNEMALARI ‘GÖZETLEME KULESİ’YLE BAŞLADI - 4 Ocak 2020

KIŞ SİNEMALARI ‘GÖZETLEME KULESİ’YLE BAŞLADI

Foça’da Kış Sinemaları Gösterimleri, Pelin Esmer’in yönettiği ‘Gözetleme Kulesi’ isimli filmle başladı. Gösterimin ardından, oyuncu Gizem Erman Soysaldı’nın moderatörlüğünde, son dönem Türkiye sinemasının en önemli yönetmenlerinden Pelin Esmer ile yapılan söyleşi, sinemaseverleri memnun etti.

Foça’yı sanatla buluşturmaya devam edeceğiz

Kış Sinemaları Gösterimleri için emeği geçenlere teşekkür eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Yönetmen Pelin Esmer’e teşekkür çiçeği sundu. Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘Yaz aylarında başladığımız bağımsız sinema gösterimlerini, kış aylarında da sürdüreceğiz. Foça’yı sanatla buluşturmaya devam edip, her zaman sanata ve sanatçıya destek vereceğiz’’dedi.

Kış Sinemaları Programı

Ocak Ayı Pelin Esmer Filmleri
18 Ocak Cumartesi, 15.00: İşe Yarar Bir Şey

Şubat Ayı Emin Alper Filmleri
8 Şubat Cumartesi 15.00: Abluka
15 Şubat Cumartesi 15.00:  Tepenin Ardı (yönetmen katılımı, söyleşi)

Mart Ayı Hüseyin Karabey Filmleri
7 Mart Cumartesi, 15.00: Gitmek
14 Mart Cumartesi, 15.00: F Tipi kısa film, Sessiz Ölüm
20 Mart Cuma 20.00:  Pina Bausch ile Bir Nefes, Bir Hayatı Masal Gibi Anlatmak
28 Mart Cumartesi 15.00: Sesime Gel (yönetmen katılımı, söyleşi)

*Tüm gösterimler ücretsiz olup, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde gerçekleştirilmektedir.