FOÇA’DA ZAFER BAYRAMI TURU - 31 Ağustos 2020

FOÇA’DA ZAFER BAYRAMI TURU

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ilçenin tüm mahallelerinde araçla yapılan Zafer Bayramı turunda vatandaşlarla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Pandemi nedeniyle önceki bayramların özlemi ile geçse de, Zafer Bayramı turu büyük zaferin 98. Yıl dönümüne sevinç kattı. Foçalılar ve tatil için ilçeye gelen misafirler kapı önlerine ve bahçelerine çıkarak, 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşını büyük coşku ile söyledi.

Tur boyunca vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Fatih Gürbüz, kutlamaya katılan çocukları oyuncak hediye ederek sevindirdi. Başkan Gürbüz; ‘‘Zafer turuna büyük coşku ile eşlik eden kıymetli Foçalılara ve değerli misafirlerimize saygılarımı ve kucak dolusu sevgiler sunuyorum. Nice bayramlarımız olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız bir kere daha kutlu olsun.’’dedi.