KADIN ÇALIŞMALARI TOPLANTISI - 22 Ekim 2020

KADIN ÇALIŞMALARI TOPLANTISI

İzmir Büyükşehir Belediyesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu Başkanı Avukat Nilay Kökkılınç, Komisyon Üyeleri ve Kadın Çalışmaları Şube Müdürü Sinem Tankoç, Foça Belediye Başkanımız Fatih Gürbüz’ü ziyaret etti.

Belediye Meclis Üyemiz Mukaddes Yarba, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu, Foça Kent Konseyi Başkanı Özlem Temizel ve Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Avukat Dirim Metinel’in de katıldığı toplantıda; birlikte yapılacak çalışmalar ve projeler hakkındaki düşünceler tartışıldı.

Belediye Başkanımız Fatih Gürbüz; ‘‘Toplumsal yaşamın her alanındaki cinsiyet eşitliğini sağlamak ve şiddetle mücadele etmek için tüm hizmetlerimizde öncelikle kadınları ve çocukları düşünmeye, onlar için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.’’dedi.