TAM KAPANMA DÖNEMİ KONUSUNDA TOPLANTI - 28 Nisan 2021

TAM KAPANMA DÖNEMİ KONUSUNDA TOPLANTI

Belediye Başkanımız Fatih Gürbüz, koronavirüsün mutasyona uğrayan yeni varyantları sonrasında artan bulaşıcılığın önlenmesi kapsamında; 29 Nisan Perşembe saat 19.00’da başlayıp 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma dönemi hakkında belediye bürokratları ve tüm birim amirlerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda, belediye hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için yapılacaklar, iş bölümü, tedbirler ve kapanmanın ardından başlayacak yaz sezonu ile ilgili planlamalar konuları görüşüldü.
Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘On üç ay önce başlayan bu çok zor dönemi hep birlikte sabırla mücadele ederek ve dayanışma ile aşıp yeniden sağlıklı günlere döneceğimize yürekten inanıyoruz. İki haftalık bu yeni süreçte de her zamanki gibi vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız.’’dedi.
WhatsApp iletişim hattımızdan belediyemize ulaşabilirsiniz: 0 533 894 64 47