FOÇA KİTAP ŞENLİĞİ 10 YAŞINDA - 25 Haziran 2022

FOÇA KİTAP ŞENLİĞİ 10 YAŞINDA

Foça Kitap Kulübünün 10. kez düzenlediği geleneksel kitap şenliğinde 5 bin kitap ücretsiz dağıtıldı. 10 yılda yaklaşık 50 bin kitabın ücretsiz olarak kitapseverlere dağıtıldığı belirtildi.

Geleneksel etkinliğe destek veren Foça Belediyesi, İlçe Halk Kütüphanesi ve kitap kulübü üyelerine teşekkür eden Foça Kitap Kulübü Başkanı Ayla Karatekin, kitap şenliğinin daha uzun yıllar sürmesi dileğinde bulundu.

Kitap şenliği kapsamında Foça’da yaşayan yazarlar Müjdat Mersin, Reşit Çağın, Sevhan Beğendi, Yayla Boztaş ve Cevat Yıldırım da kitaplarını imzaladı.

Ücretsiz binlerce kitap için teşekkürler

Geleneksel kitap şenliğinin çocukları kitap okumaya özendirici, örnek bir çalışma olduğuna değinen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Kitap Kulübü Başkanı Ayla Karatekin’e teşekkür plaketi sundu.