FOÇA 19 MAYIS’I BÜYÜK COŞKUYLA KUTLAYACAK - 18 Mayıs 2023

FOÇA 19 MAYIS’I BÜYÜK COŞKUYLA KUTLAYACAK

Foça Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 18 Mayıs Perşembe günü başlayacak.

Saat 20.30’da Yenifoça Reha Midilli Sosyal Tesisleri önünde toplanacak Fener Alayı Belediye Meydanına hareket edecek. Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Jandarma Bando Orkestrası konser verecek.

Foça’da 19 Mayıs Cuma günü saat 20.30’da Kavala Kafe Önünde başlayacak olan Fener Alayı sonrasında Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanında Grup Ters Yön konseri gerçekleşecek.

19 Mayıs coşkumuzu birlikte yaşayalım

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ‘‘Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacak olan gençlerimizi ve tüm yurttaşlarımızı, Yenifoça ve Foça’da düzenlediğimiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarımıza bekliyoruz’’dedi.