İlan - Duyuru

DUYURU - İNGİLİZ BURNU 211 ADA 1 PARSELİ İÇEREN FOÇA I. ETAP KANUİP PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ - 8 Mayıs 2020

T.C.
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

27.03.2020

Sayı   : 70074075-253.03[35101.32007]-E.77568
Konu  : İzmir İli, Foça İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi
             İngiliz Burnu 211 ada 1 parseli içeren
              Foça I. Etap KANUİP Plan Notu Değişikliği

DAĞITIM YERLERİNE

İlgi: İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün
       06/02/2020 tarih ve E. 12257 sayılı yazısı ve eki
       06/02/2020 tarih ve 830 sayılı İzmir I Numaralı TVKBK Kararı.

İlgi yazı ve ekleri ile İzmir İli, Foça İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, 211 ada 11 numaralı parsele ilişkin hazırlanan Foça I. Etap Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Plan Notu değişikliği teklifi 1 Nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109’uncu maddesi kapsamında değerlendirilmek üzere Bakanlığımıza (Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü) iletilmiştir.

Foça I. Etap Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama imar Planı 3/3 nolu Plan Notu paftasında yapılan ve İzmir II Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 08/01/2020 gün ve 12328 sayılı Kararı ve İzmir I Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonunun 24/01/2020 gün ve 830 sayılı Kararı ile uygun bulunan plan değişikliği, Bakanlığımızca uygun görülerek 10/03/2020 tarih ve 63561 sayılı Bakanlık Olur'u ile onaylanmıştır.

Onaylı 35/2020 Kurum Arşiv Nolu, KAUIP-005/5609 Plan İşlem Nolu, İzmir İli, Foça İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, İngiliz Burnu Mevkii, 211 ada 1 parseli içeren Foça I. Etap Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı 3/3 nolu Plan Notu paftasında yapılan plan değişikliği ile Plan Araştırma ve Açıklama Raporu yazımız ekinde gönderilmektedir.

Söz konusu planların İzmir Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) intikal ettiği tarihten itibaren Valilikçe tespit edilecek ilan yerlerinde ve internet sayfasında 3194 sayılı imar Kanunu'nun ilgili hükümleri gereği 1 ay süreyle eş zamanlı olarak ilan ve askı işlemlerinin yapılması ve askı ilan sonrası gerekli belgeler ile Bakanlığımıza (Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü) bilgi verilmesi hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Mehmet Ali KAHRAMAN
                                                                                                                                 Bakan a.
                                                                                                                              Genel Müdür

Dağıtım:

Gereği:                                                                             Bilgi:
İZMİR VALİLİĞİNE                                                           İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI
(Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü)                                 KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜNE
Adalet Mahallesi Anadolu Caddesi No: 41/2
Bayraklı / İZMİR