USTAYI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK - 13 Ağustos 2015

USTAYI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Büyük yazar, Tarık Dursun K., Karşıyaka Beşikçioğlu Camii’nde düzenlenen cenaze töreninden sonra Çiğli Mezarlığına defnedildi.
Büyük Ustayı sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
Önceki gün hayatını kaybeden büyük yazar Tarık Dursun K., Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde İkindi Namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze namazına yazarın ailesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra civar İlçe Belediye Başkanları, Foça Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katılırken, yazarın oğlu Zafer Kakınç ve kız kardeşi Esin Üçel taziyeleri kabul etti.
Büyük Yazar Tarık Dursun K.’nın son yıllarını Foça’da geçirmesinden duyduğu dile getiren Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Ülkemizin en önemli edebiyat adamını, yazarını kaybettik. Hepimizin başı sağolsun, ışıklar içinde yatsın. Geride bıraktığı eserleri, bizleri aydınlatmaya devam edecektir” dedi.
Karşıyaka Beşikçioğlu Camiinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Tarık Dursun K.'nın cenazesi, Çiğli Mezarlığı'na defnedildi.