FOÇA TURİZM FAKÜLTESİ BEŞİNCİ MEZUNLARINI VERDİ - 1 Haziran 2018

FOÇA TURİZM FAKÜLTESİ BEŞİNCİ MEZUNLARINI VERDİ

Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi’nin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’nde, on beş öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen mezuniyet törenine; Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ adına Belediye Meclis Üyesi Beyhan Türker, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, Dokuz Eylül Üniversitesi Foça Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kozak, Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi Akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Dokuzu kız ve altısı erkek olmak üzere toplam on beş mezun veren Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi’nin Birincisi Hazal Ezgi Çelebi, İkincisi Kader Demir ve Üçüncüsü Gizem Kasaplar, oldu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘‘Foça’mıza büyük değer katan Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültemiz, bu yıl ‘5’inci Mezunlarını’ verdi. Zorlu ve özveriyle geçen eğitim dönemlerini başarıyla tamamlayan gençlerimiz, artık yeni bir geleceğe adım atıyor. Onlara, turizm kariyerlerinde üstün başarılar ve sevdikleriyle birlikte nice mutlu günler diliyorum. Dokuz Eylül Üniversitemize, Foça Turizm Fakültemizin Dekanı Sayın Prof. Dr. Metin Kozak’a ve değerli akademisyenlerimize; öğrencilerimize verdikleri emekleri için, teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum’’dedi.