MASTER MİLLİLER, FOÇA İLE HAZIRLIK MAÇI YAPTI - 23 Aralık 2018

MASTER MİLLİLER, FOÇA İLE HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu (TMVFL) Sosyal Sorumluluk Projesi dâhilinde Lösemiye Dikkat çekmek için 23 Aralık Pazar günü Menemen Masterleri ile özel maç yapan TMVFL Milli Karması, bir gün önce Foça Belediyespor Masterleri ile hazırlık maçı yaptı.

Bağarası Cumhuriyetin 80. Yılı Sahası’nda, 2015/2016 Sezonu Ege Bölgesi Şampiyonu ve Türkiye Üçüncüsü ünvanlı Foça Belediyespor Masterler Takımı ve TMVFL Milli Karması arasında oynanan hazırlık maçı, oldukça çekişmeli ve futbolseverler için hayli keyifli geçti.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, karşılaşmanın ilk 20 dakikasında Foça Masterleri formasıyla sahada yer aldı. TMVFL Milli Karması ile bir araya gelmenin kendilerine mutluluk verdiğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘‘Milli Takım Masterlerimiz ile karşılaşmak kulübümüz için onurdur. TMVFL Başkanı Kenan Gürsu’ya, TMVFL Koordinatörü Talip Dönmez’e, Teknik Direktör Şerafettin Camcı’ya ve milli oyuncularımıza teşekkür ediyor, katılacakları turnuvalarda üstün başarılar diliyorum. Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Ligi Ege Bölgesi’ndeki mücadelesini sürdüren Foça Belediyespor Kulübü Masterler Futbol Takımımıza emekleri için teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum’’dedi.

Milli Karma, geçmiş dönemde Foça Belediyespor Masterleri’nin Direktörlüğünü çok başarıyla yapmış, Teknik Direktör Şerafettin Camcı’nın idaresinde sahaya çıktı. Emekli hakemler Mustafa Sevim, Hüseyin Akuş ve Ayhan Çalışkan yönettiği maçı; Ferhat Bıçakçı’nın ikinci yarıda attığı 2 golle TMVFL Milli Karması kazandı.

Menemen Masterleri ile yapılan özel maçta, TMVFL Türkiye Milli Karmasına davet edilen Foça Belediyespor Masterleri Ahmet Terzioğlu, Faruk Tarakçı ve Serkan Tanrıseven, de forma giydi.