FOÇA’DA, ‘19 MAYIS’ KUTLAMA PROGRAMI - 18 Mayıs 2016

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Foça’da zengin içerikli bir programla kutlanacak…

FOÇA’DA, ‘19 MAYIS’ KUTLAMA PROGRAMI

Foça, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, gençlerin, sporcuların ve halkın katılacağı coşku dolu kutlamalara sahne olacak.

Resmi kutlama programının yanı sıra, Foça Belediyesi’nce düzenlenen; ‘Fener Alayı’, ‘Zeybek Oyunu’ gösterisi ve ‘Gençlik Konseri’, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na büyük coşku ve anlam katacak.

Program:
19 Mayıs 2016, Perşembe

*Çelenk Sunma Töreni - Yer: Cumhuriyet Meydanı, Saat: 10.30
*Kutlama Programı - Yer: Demokrasi Meydanı (Belediye Meydanı), Saat: 11.00
*Devlet Opera ve Balesi Konseri - Yer: Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi, Saat: 14.00
*Fener Alayı - Yer: Kavala Kafe önünde başlayıp, Demokrasi Meydanı’nda sona erecek, Saat:  20.30
*Fener Alayı’nın bitiminde, müzik eşliğinde, tüm katılımcılarla ‘Zeybek Oyunu’ gösterisi
*‘Zeybek Oyunu’ gösterisinin ardından, Foçalı Sanatçıların vereceği ‘Gençlik Konseri’

Kutlamaların ‘Fener Alayı’, ‘Zeybek Oyunu’ gösterisi ve ‘Gençlik Konseri’ bölümlerine katılmak isteyenler için, saat 19.30’da; Yeni Foça, Karadut Kafe önünde ve Gerenköy köy meydanında olacak araçlar, Foça’ya ulaşım sağlayacaktır. Yeni Foça’dan hareket edecek araç, Yeniköy ve Kozbeyli’ye, Gerenköy’den hareket edecek araç, Ilıpınar ve Bağarası’na da uğrayacaktır.