BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN ‘29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’ MESAJI - 28 Ekim 2016

Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur.
Ulu önderimiz; ‘Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz’, sözleriyle emaneti ulusa teslim etmiştir. Bizlerde; Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman, her konumda sahip çıkacağız.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasını ve gelişmesini sağlayan başta Atamızı ve şehitlerimizi, gazilerimizi, minnet ve şükranla anarız.
Bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıl dönümü 29 Ekim ‘‘CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN’’

Gökhan DEMİRAĞ
Foça Belediye Başkanı