KIZILAY FOÇA ŞUBESİNDE ÖDÜL TÖRENİ - 23 Aralık 2016

KIZILAY FOÇA ŞUBESİNDE ÖDÜL TÖRENİ

Kızılay Haftası kapsamında ilçemizde bulunan okullarda düzenlenen dördüncü resim şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.
Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, eşi Derya Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri, CHP ilçe Örgütü, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kızılay Haftası kapsamında Foça’da bulunan okullarda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının dördüncüsünü düzenlediklerini belirten Türk Kızılayı Foça Şube Başkanı Muharrem Yeşilkaya Kızılay hakkında bilgi verdi.
Foça Belediye Başkanının Kızılay’a destekleri için teşekkür eden Şube Başkanı Yeşilkaya, “Küçük büromuzda kadın kollarımız ve yönetim kurulumuzla yoğun çalışmalar yaparak, yardıma ihtiyacı olanların yanında olmaya çalıştık” dedi.
Ülkenin çok zor günlerden geçtiğini, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin dış tehditler altında olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise konuşmasında; “Bu anlamda birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Eğer bu ülkenin, bu bayrağın altında birlik ve dirlik içinde yaşıyorsak, başta Mustafa Kemal Atatürk, şehit olan askerlerimiz, emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımızın önünde şükranla eğiliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
Türk Kızılayı’na hem savaşta hem de barışta her zaman ihtiyacımız olduğunu vurgulayan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Çok değerli olan Türk Kızılayı Foça Şubesi’nde, anlamlı, hissiyatlı bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti’ne olan saygıyı, dünya insanlarına olan saygıyı çok yakından gözlemleyebiliriz. Bu anlamda çok teşkilatlanmış, kadın kollarına, yönetimine, değerli başkanına sizlerin huzurunda teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunmak istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde olup, bizlere her an lazım olacak derneğimize sahip çıkmalıyız. Yerel idare olarak her zaman Türk Kızılayı Foça Şubemizin yanındayız” diye ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öte yandan Türk Kızılayı Foça Şubesi Başkanı Muharrem Yerlikaya, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.