ILIPINAR’DA HALK TOPLANTISI YAPILDI - 4 Nisan 2017

ILIPINAR’DA HALK TOPLANTISI YAPILDI

Foça Kaymakamı Ali Çetin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Foça Ilıpınar Mahallesinde vatandaşla bir araya geldi.
Halk toplantılarının beşincisi Ilıpınar Mahallesinde gerçekleştirildi.
Toplantıya Foça Kaymakamı Ali Çetin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclisi Üyeleri, Ilıpınar Mahallesi Muhtarı Selçuk Tabaklı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Ilıpınar köy kahvesinde yapılan Halk Toplantısında vatandaşların isteklerini dinleyen heyet, notlarını aldıktan sonra isteklerin bir an önce çözüme kavuşması için girişimlerde bulunacaklarını da söyledi.
Ilıpınar Köy kahvesinde halkla bir araya gelen Kaymakam, Belediye Başkanı ve beraberindekiler daha sonra Foça Belediyesi tarafından yapılan parkta incelemelerde de bulundu.