FOÇA’DA KİTAP GÜNÜ - 2 Haziran 2017

3 Haziran 2017 Cumartesi günü Foça Demokrasi Meydanı’nda ücretsiz kitap dağıtımı yapılacak.
FOÇA’DA KİTAP GÜNÜ

Foça Kitap Kulübü ve Foça Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen kitap şenliği bu yıl yedinci kez yapılıyor.
“Okuyalım, Paylaşalım!” sloganıyla yola çıkan Foça Belediyesi ve Foça Kitap Kulübü, kitap şenliğinde yaklaşık üç bin bin kitabı okuyucularıyla buluşturacak.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, birçok yere örnek olan şenliğin, insanlara okuma alışkanlığı kazandırdığını söyledi. Başkan Demirağ, “Kitaplar paylaştıkça çoğalır. Bizler de Foça Kitap Kulübümüzle birlikte bu anlayışla hareket ederek, Foçalıların kitaplarla buluşmasına katkı koyuyoruz. 3 Haziran Cumartesi günü düzenlediğimiz kitap şenliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

3 Haziran 2017 Cumartesi günü, saat 11.00’de Foça demokrasi Meydanında düzenlenen kitap şenliğinde, kitap dağıtımının yanı sıra; çocuklar için çocuklara yönelik aktiviteler, halk oyunları gösterisi ve mini konserler olacak.